2012.11.26

Ünnepi hangulatban november végén...

HeStyle | 2012.11.26 18:00 | Szólj hozzá!


Látván a Banana Republic 2012-es ünnepi kollekciójának hangulatos és vidám kampányát, nem tudtam tovább legyűrni magamban a karácsonyi vásár, az egyre több ablakban világító fényfüzérek és a városban egyre több helyen érezhető kürtöskalács/forralt bor kombó illat által már amúgy is vészesen kitörni akaró karácsonyi hangulatot, így ennyi volt: nálam idén elkezdődött a karácsonyi "láz", jöhet az ajándékvásárlás (ami amúgy tapasztalataim szerint jobb előbb, mint később), karácsonyi témában való posztolás és a kenyérlángosozás a Vörösmarty téren.
Visszatérve a bejegyzés lényegéhez: A Banana Republic ünnepi kampányában, melyet Michael Thompson fotózott, Josh Wald és Andrew Cooper látható a remekül stylingolt összeállításokban, melyek Sean Spellman ízlését dicsérik.

Nektek hogy tetszik a kampány?
A karácsonyi készülődéssel, hangulattal hogy álltok? 

banan001.jpeg

banan002.jpeg

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!

banan003.jpeg

banan004.jpeg

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr254926485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása