2012.11.23

WeWood: Környezetbarát órák, már Magyarországon is

HeStyle | 2012.11.23 14:30 | 2 hozzászólás


Még tavaly tavasszal írtunk a WeWood márkáról, amelynek érdekessége az, hogy fából készült, anti-allergén órákat készít vásárlóinak. A környezettudatos márka kizárólag olyan fákat használ fel a gyártásra, amelyek leginkább maradék vagy kidobásra szánt anyagok, sőt minden értékesített óra után egy új fa kerül elültetésre.
A WeWood a divat és az ECO-Smart eszmék találkozásából született: letisztult vonalvezetésű egyedi karórák szerepelnek a kínálatukban, melyek egyszerre mutatják viselőjűket intelligens, igényes és környezettudatos embernek, ugyanakkor trendinek és egyedinek is.
A 2010-ben alapított olasz márka ezidáig nem volt jelen a hazai piacon, ám ez mostantól megváltozik: 
Már Magyarországon is elérhetőek a WeWood órák, melyeket egészen különleges és meglepő helyen,
elsőként az Írók Boltjában vásárolhat meg a magyar vásárlóközönség. A divat és a környezettudatosság összefonódása manapság egyáltalán nem különlegesség, az azonban már igen, hogy ezt olyan módon teszik, amely még jól is néz ki. Sokszor ugyanis az öko-fashion valami egészen torz és hordhatatlan végterméket szül, ez azonban a WeWood-nál szerencsére nem történt meg, sőt éppen az ellenkezője valósult meg. Különlegesek, modernek és tetszetősek a kollekció darabjai, az pedig már csak egy plusz pont, hogy ezzel még a környezetet is óvjuk...

Még több infó a WeWood honlapján!

wewood1.png
Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a WeWood órák?

wewood3.png

wewood4.png

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!

wewood9.png

wewood7.png

wewood5.png

wewood8.png

wewood6.png

wewood10.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr984921551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.11.23. 17:23:09

Rohadtul jól néznek ki, egyet be kell szereznem.

geucsa 2012.11.26. 10:10:16

Ha fákat kell kivágni a gyártásához, akkor mitől környezetbarát?
Egy acél óra 1000x tovább tart, így sokkal környezetbarátabb.
Gondolom, jóval használhatatlanabb is, mint acél, vagy műanyag társaik, például nem lehet vízben használni őket az anyaguk miatt.
Jól néznek ki és ennyi.
süti beállítások módosítása