2012.11.09

Itt van David Beckham új H&M kampánya!

HeStyle | 2012.11.09 16:15 | Szólj hozzá!


Az ígéretekhez hűen megérkezett David Beckham a H&M-ben kapható "Bodywear" kollekciójának legújabb kampánya, melyben a világhírű focista már az ünnepekre készül és ehhez természetesen új fotók is társulnak.
A közelgő karácsonyi szezonra való tekintettel a kollekció új darabokkal egészül ki, melyek meleget és kényelmet biztosítanak a téli napokon. A kínálat új darabjai többek között a kapucnis fürdőköpeny, a megkötős pizsamanadrág, a párnázott könyökű és térdű jégeralsó, a szabadidő rövidnadrágok és a pólók, valamint egy törülköző. David Beckham ezen ruhadarabok közül visel néhányat a karácsonyi kampány képein, melyet a posztban láthattok, valamint egy "Így készült" videót is megnézhettek a lap alján.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik az új David Beckham x H&M kampány és annak új "szereplői"?

bodx1.png

BODX2.png

BODX3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr884898752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása