2012.10.26

Dior Homme 2013 tavaszi pre-kollekció

HeStyle | 2012.10.26 10:25 | Szólj hozzá!


Megérkezett a Dior Homme 2013-as tavaszi/nyári pre-kollekciójának lookbook-ja, mely egész egyszerűen fantasztikusan sikerült!
Kris Van Assche egy igazán letisztult, minimalista kollekciót álmodott a francia divatház számára, melynek különlegességei a részletekben rejlenek. A kollekcióban több helyen is visszaköszön a military stílus: hol a fazoknál, hol a keki/barna színhasználatnál vagy éppen a gombolások kialakításánál találkozunk a katonai trendekre oly jellemző stílusjegyekkel. E mellett jellemző még a kollekcióra a deréktájon meghúzott zakók és kabátok többszöri használata is, de ezeken kívül találunk még többek között remekül szabott, modern kialakítású, de cseppet sem hivalkodó és túldíszített darabokat is a kínálatban, melyek könnyedén vegyíthetőek más darabokkal és az utcára is bátran hordhatjuk őket.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

predior1.jpg

predior2.jpg

predior3.jpg

predior4.jpg






A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr114869861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása