2012.10.24

YourEssentials: Az utolsó négy összeállítás

HeStyle | 2012.10.24 17:03 | Szólj hozzá!


Lezártuk a számunkra is meglepően nagy sikerrel futó YourEssentials első szezonját, melyre 34 különböző fotó érkezett hozzánk. Hamarosan indítjuk a közönségszavazást a Facebook-on, melynek keretein belül az általatok legjobbnak vélt összeállításra vagyunk kíváncsiak, de előtte jöjjön az utolsó négy fotó a rovatban.

Figyeljétek a HeStyle-t, hamarosan jövünk a szavazás részleteivel!

Update: A tegnapi posztból lemaradt egy összeállítást, ezt most pótoljuk és elnézést kérünk Gábortól!

Gábor összeállítása:

Ezt a szettet szeptember elején állítottam össze, az "indián nyárra" hangolódva, ám egy-egy melegebb októberi délutánon is tökéletes választás lehet. Számomra a kékebb és a szürkébb színek egyaránt kedvesek,
így a kötelező darabok között rendre előbukkan közülük egy-egy árnyálat :) Az utóbbi időben eléggé ingmániás lettem, s a H&M-ben szerencsére mindig sikerül is rábukanni a megfelelő példányokra.
A farmer hatású, környakas felsőt szintén a svéd márkától szereztem be és vállra dobva vagy az ingre
húzva is teljesen jól beleillik az összhatásba. A farmer egyébként - akár ing, akár nadrág formájában - nálam mindig alap, jelenleg a képen látható Zarát nyüstölöm a legtöbbet, bőr övvel kiegészítve.
A napi viselet egyik domináns részét kétségkívül a cipő képezi, s azt hiszem, a Nike 'Stefan Janoski' modelljében a számomra fontos sportosságot és eleganciát egyaránt sikerült megtalálnom.
Végül, de nem utolsó sorban egy jól megpakolható táska szintén nélkülözhetetlen kelléke a mindennapjaimnak.
A klasszikus vonalvezetésű, bőrrel kombinált változatok mindig is tetszettek, így nagyon megörültem, amikor egy külföldi utazás során sikerült kifognom az összeállításban szereplő darabot.
Az iPod Touchnak, esernyőnek és egyéb apróságoknak mindig jut benne hely, plusz van egy kisebb zsebe is, így akár hosszabb, akár rövidebb útra megyek, lényegében semmit sem kell otthon hagynom, amire szükségem lehet :) 

 

YE-kieg.jpeg



Tomi összeállítása:

Ez a kedvenc őszi összeállításom, jól látszik, hogy a két kedvenc szín a barna és a kék.
A csizma karácsonykor lesz 3 éve nálam, és nagyon jó vásár volt (Humanic). Világos skinny farmer (Pull and Bear) kontra sötét farmerkabát (Zara), barna pulcsival (Pull and Bear). A kiegészítők is fontosak, egy nagyon jó táska (Zara), szürke sál (H&M), óra (ASOS.com), és a legjobb férfi illat, Bleu de Chanel! Ami nagyon fontos, az idei tél a kivillanó zoknikról fog szólni, tehát elő a mintás zoknikkal (H&M)!

YEye-1.png

Gábor összeállítása:

YEye2.png

Gábor összeállítása:

Ikrek vagyok, kicsit jin, kicsit jang. Ez az összeállítás is jól mutatja ezt, vannak elegánsabb és vannak lazább elemei: ing, szatén, H&M, kicsit diszkós, de én szeretem; fekete slim farmer, H&M; cipő, egyedi, piros Converse a "Nagy Vizen" túlról, 99,9%, hogy másnak ilyen nincsen... :) ; madártollas, fonott nyaklánc, Police; karkötő - skulls with sunglasses :) , Police; óra, Asos, így kiterítve nagyon extrém, a szíja háromszor ér körbe a csuklómon; a három közül a legkedvencebb "droidom", GalaxyTab, pont elfér a hátsó nadrágzsebemben, hogy adja a ritmust, ahogy Tiesto összefoglalta: mush-mush-mush-mush, klak-klak-klak-klak :)
Pénztárca helyett csipesz, fesztiválkompatibilis PayPass-os bankkártyával, szemüveg Police; parfüm Diesel Only The Brave Tattoo; öv, Saxoo, abból az időből, amikor még kicsit bátrabbak voltak az övcsatjaik.

És igen, "There's an app for that", mellékelek egy screenshotot erről a kombinációról a Closet Virtualból, amivel előre, még este v reggel az ágyban össze lehet állítani az aznapi dress-cocktailt.

Yeye3.png

 

Yeye4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr14867836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása