2012.10.16

Őszi ASOS kabátkörkép

HeStyle | 2012.10.16 14:51 | 1 hozzászólás


Be kell látnunk, hogy nincs tovább: a kellemes, őszi idő sajnos lassan véget ér és beköszönt a hideg, nyirkos időjárás, amikor már nem érdemes kabát nélkül kilépni az utcára. Már nem elég csak a vastag pulóver vagy egy kardigán, ideje elővenni a szekrényekből a kabátokat! Szeretnék segíteni kicsit azoknak, akik nem a tavalyi, jól bevált darabjukat, hanem egy újonnan vásárolt kabátot hordanának idén, erre pedig az egyik legjobb eszköz az olvasóink körében is rendkívül népszerű ASOS webáruház kínálata. A honlapon megannyi fazon és stílus között válogathatunk: pufi kabátok, bőrkabátok, a mostanában népszerű "baseball"/"gimis" kabátok és elegánsabb, letisztultabb darabok is széles kínálatban szerepelnek rajta.
Most következő összeállításunkban tehát ezekből, a mostanában legkedveltebb típusokból válogattunk néhány darabot, de a választék természetesen ennél jóval nagyobb, érdemes átböngészni a teljes weboldalt is.
Egyet azonban ne feledjetek: nem feltétlenül érdemes a legutóbbi trendeknek "bedőlni", jobb ha olyan darabot választotok, ami illik hozzátok és nem olyat, ami bár divatos, de rosszul áll.

Ti milyen kabátot hordtok idén ősszel?
Melyik fazon a kedvencetek?

kab00.jpg

kab05.jpgkab06.jpg

kab03.jpgFOLYTATÁS A TOVÁBB UTÁN!

kab04.jpg

kab01.jpg

kab02.jpg

kab07.jpgkab08.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr274852057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.10.25. 10:16:56

Rohadt drágán átlagos, vagy átlagon aluli minőség. Régen az olcsósága miatt rendeltem asos-tól, de már nem olcsó, így időpazarlás egyáltalán az oldal címét begépelni.
Ugyanilyen kaliberű kabátom H&M-ben, zarában, ... 13-40e forintért vannak. Tehát itthon egy "fast fashion" üzletben ugyanezt megkapod ugyanennyiért, vagy olcsóbban és fel is tudod próbálni mielőtt megveszed. Az sem mellékes, hogy így legalább itthonra fizeted az adót nem pedig külföldre.
süti beállítások módosítása