2012.10.09

Marie Claire Fashion Days – Hírességek a kifutón

HorvathL | 2012.10.09 14:58 | Szólj hozzá!


Az elmúlt hétvégén rendezték meg a hazai divatélet egyik legszínvonalasabb rendezvényét, a Marie Claire Fashion Days-tMi is részt vettünk a pénteki zártkörű esten, ahol ismét bebizonyosodott, hogy kitettek magukért a szervezők. Nem volt túl nagy tömeg, az egész program szórakoztató volt és nem volt hosszú sem. Fantasztikus ruhakölteményeket láthattunk, és a legnagyobb örömünkre Benus Dani férfi kollekcióját is bemutatták, amiről a nap folyamán még hallhattok! Alább a hivatalos közleményt olvashatjátok.

MCFD-13.jpg

Tíz magyar híresség és tíz sikeres magyar divattervező divatshow-jával nyitotta meg kapuit a 4. Marie Claire Fashion Days. Egész hétvégén hosszú sorokban álltak az érdeklődők a VAM Design épülete előtt, amely idén is otthont adott hazánk legrangosabb divateseményének.

MCFD-10.jpg

Marozsán Erika (Use Unused), mint az esemény háziasszony, Görög Zita (Anh Tuan), Juronics Tamás (Daniel Benus),D. Tóth Kriszta (Dora Abodi), Pásztor Anna (Dóra Mojzes), Váczi Eszter (Kata Szegedi), Muri Enikő (KEPP Showroom),Balla Eszter (Konsanszky), Szekeres Nóra (Nora Sarman), Keveházi Krisztina (NUBU) pedig mint modellek léptek a látszólag a levegőben lógó kifutóra.

„Nem vagyok egy izgulós fajta, és sok komoly próbatétel előtt álltam már életemben, de ez a modellkedés feladta a leckét” – nevetett a bemutató után D. Tóth Kriszta. „Minden tiszteletem azoké a lányoké, akik ezt a hivatást nap, mint nap, a legnagyobb profizmussal űzik. A csodálatos ruha, amit kifejezetten nekem álmodott a tervező, a kifogástalan smink, a vagány frizura és a barátaim valamint a szervezők támogatása persze segített legyőzni a félelmemet, de maradok inkább a televíziózásnál.”

„Érdekes érzés volt, hogy a nagyszabású divatshow legelső modellje én voltam” – mondta Görög Zita. „Két-három évente maximum egyszer adatik meg, hogy kifutóra léphetek, s ugyan a testem tökéletesen tudja a dolgát, a lépés-technika, a ritmus, a dinamika megvan, az arcom azért árulkodik az izgatottságomról. Csodálatos volt újra modellnek lenni, még ha csak egy estére is – bevallom, nagyon otthon éreztem magam” – mosolygott az egykori sztármodell.

A Marie Claire Fashion Days programjában huszonkét tehetséges magyar tervező, tervezőcsapat mutatta be legújabb kollekcióját, s kihirdették az „Év fiatal divattervezője” pályázat eredményeit is.

„Fantasztikus érzés látni, hogy ahogy a tervezők egyre gazdagabb és kifinomultabb kollekciókkal jelennek meg évről évre, ami azt jelenti: van rá lehetőségük, hogy kreatív ötleteiket tehetségükre támaszkodva méltó módon valósítsák meg” – mondta a magazin főszerkesztője, László Krisztina. „A hazai közönség megszerette a munkáikat, hordja a ruháikat, a kiegészítőiket, sőt néhány tervező előtt külföldön is megnyíltak a divatvilág kapui.”

MCFD-15.jpg

MCFD-14.jpg

MCFD-19.jpg

A többi fotót a tovább után találjátok!

MCFD-12.jpg

MCFD-8.jpg

MCFD-21.jpg

Forrás: Just Creative

Fotó: Erdőháti Áron




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr504828782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása