2012.10.08

Napi favorit: Judit Takács őszi kollekciója képekben

HeStyle | 2012.10.08 17:00 | Szólj hozzá!


Végre ismét fiatal magyar tehetségeket mutathatunk be itt a HeStyle-on!
Bevallom, először el sem akartam hinni, hogy egy magyar divatmárka kollekciójának kampányfotóit látom, de miután többször is elolvastam, rá kellett jönnöm, hogy nem a szemem káprázik: itt bizony tényleg magyar márkáról van szó!
Egész pontosan a Judit Takács 2012-2013-as őszi/téli kollekciójának fantasztikus kampányáról, melyet Martin Wanda készített és melyben Eneh (@Trendattack) és Adam (@Wam Models) modellek szerepelnek.
Takács Judit egyébként két éve diplomázott a MOME textiltervező szakán, majd 2011-ben design-menedzser szakon másoddiplomát is szerzett. Bőr kiegészítők, cipők, övek és táskák készítésével foglalkozik a tervezési fázistól egészen a kivitelezésig, nők és férfiak számára egyaránt. Tárgyaira könnyen felismerhető, egyedi design jellemző, melyet a minőségi anyaghasználat, letisztult formák, illetve a feltűnő és tiszta színek összhangja alkot.
A legújabb, őszi kollekciót a letisztult elegancia határozza meg leginkább, színhasználatára pedig a mély árnyalatok, mint például a fekete, grafitszürke és sötétbarna jellemző főként.
Judit kollekciója szeptember 24-én debütált a Circle ’n Line Fashion Corner rendezvényén, emellett megtalálható lesz a Mono Fashion-ben és Hybridart Design Shop-ban, de közvetlenül a tervezőtől is rendelhető.
Nagy öröm számunkra, hogy bemutathattuk ezt a kollekciót és kampányt, az pedig már csak, hab a tortán,
hogy egy fiatal, pályakezdő tervező vette a bátorságot arra, hogy ne csak a "biztosabb", rizikómentesebb női vásárlók felé nyisson, hanem férfiaknak szóló darabokat is készítsen kollekciójához.
Azt hiszem kezdhetek gyűjteni, mert egy Judit Takács táska mostantól nálam bizony ott szerepel azon
a bizonyos, képzeletbeli "wishlist"-en ....


Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kampány és a kollekció?

judittakacs1.png

JUDITTAKACS2.png

JUDITTAKACS3.png

Fotó: Martin Wanda
Styling: Horváth Ottó
Modell: Eneh - Trendattack, Adam - Wam
Smink: Erdei Réka
Haj: Szigeti Laura




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr74826556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása