2012.09.28

Reserved: Őszi kollekció, változatos darabokkal

HeStyle | 2012.09.28 10:00 | 2 hozzászólás


Nemrég nyitotta meg új üzletét Budapesten, a Váci utcában a Reserved, ezért itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerkedjünk a lengyel divatmárka őszi szezonra kínálat darabjaival.
A Reserved 2012-es őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozatban Max Motta szerepel, rajta láthatjuk az őszi-téli kínálat legfontosabb összeállításait. A lookbook egyik különlegessége, hogy három részre, három stílusirányzatra tagolódik: az "Eclectic Heritage" részben elegánsabb, letisztultabb darabokat találunk, mint például kötött pulóverek és zakók, melyek klasszikus stílusát néhány apróbb részlet és a kiegészítők teszik különlegessé. A "Sporty Chic" címet viselő fotóknál már fiatalosabb és vagányabb darabok szerepelnek, végül pedig a "Universal Campus" részben már a sportosabb, "diákos" stílusú és színesebb összeállításoké a főszerep, melyeket a  kötött pulóverek, lezser ingek és dzsekik határoznak meg leginkább.
Összességében számomra talán a sokszínű szó írja le legjobban a fotókon látottakat, igen változatos lett ugyanis a kollekció, mindenből kapunk egy kis szeletet: Klasszikus elegancia, sportos-hétköznapi stílus és vagányabb, fiatalosabb darabok is helyet kaptak benne. Színek tekintetében szintén széles a skála, a letisztult, őszi árnyalatoktól egészen az élénk, kontrasztos színekig találunk darabokat.
Bár korábban nem igazán ismertem a Reserved márkát, szerintem érdemes személyesen is szemügyre venni a kollekciót, mert ezek az őszi kollekciót bemutató lookbook fotók igen jóra sikerültek!

Nektek mi a véleményetek a kollekcióról és a Reserved márkáról?

RESE0.jpg

rese01.jpg

rese4.jpg

rese2.jpg

rese5.jpg

rese3.jpg

rese6.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr164801926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.28. 11:29:12

Az nem lenne baj, hogy sokszínű, ha harmóniában lennének a színek. De így igénytelen, ízléstelen összevisszaságnak tűnnek ezek a szettek.
Számomra egy rakás szar. Külön-külön vannak benne hordható darabok.

goodjohnwin 2012.09.30. 16:15:53

bárki, aki "sporty chic" névvel illet bármit, aminek férfiakhoz van köze, egy barom.

a márka viszont jól hasít itthon, betöltve a Jeans Club által hagyott űrt, a Springfield korábbi törzsközönségéből is lecsípve.
süti beállítások módosítása