2012.09.27

YourEssentials: Péter és Béla összeállítása

HeStyle | 2012.09.27 13:40 | 2 hozzászólás


Folytatódik a YourEssentials!
Ezúttal a Péter és Béla nevű olvasóink által küldött fotókat mutatjuk be Nektek, melyeken kedvenc ruhadarabjaik/összeállításaik láthatóak!

Nektek melyik tetszik jobban?

Péter összeállítása

"A fotón egy Topman ing, egy Pull&Bear nadrág és egy Yuxone cipő látható. A napszemüveget és a pénztárcát ajándékba kaptam, míg a masnival alkalomtól függően feldobhatjuk a szettet. Ide még nagyon jó lenne egy sötétkék zakó, kb. a cipővel egy színű. Olyanom még nincs, de remélhetőleg lesz!"

ylee2.jpeg

Béla összeállítása

"A kötött pulóver a Zara téli férfikollekciójából való, míg a póló a tavaszi kollekcióban volt megtalálható. Ha tehetem, mindig ezt a táskát viszem magammal, mivel kicsi, és minden, ami kellhet, belefér. A cipő Bershkás, még csak pár napos, de állíthatom, hogy elképesztően kényelmes. A fényképező, illetve a pénztárca vintage darabok, azonban imádom az olyan kiegészítőket, amelyeknek saját kis történetük van." 

ylee1.jpeg

---

URESS3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr924806244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.27. 15:06:45

Valaki megmutatná az első képen a masnit és a sötétkék cipőt?

Jokerpofa 2012.09.28. 15:42:37

fast fashion, 2 hónap alatt elkopó, kinyúló cuccok variálva régi (bocsánat vintage) órával, pénztárcával, egyég kiegészítővel, kb eddig ez jött le a youressentialsból.
süti beállítások módosítása