2012.09.18

Szeptemberi Massimo Dutti kollekció

HeStyle | 2012.09.18 11:33 | Szólj hozzá!


Nemrég mi is hírt adtunk arról, hogy hamarosan megnyitja első hazai üzletét az Inditex csoportba tartozó
spanyol márka, a Massimo Dutti.
Itt az ideje tehát, hogy egy kicsit közelebbről is szemügyre vegyük a cég aktuális, szeptemberi kollekcióját, mellyel talán nem is olyan sokára már nem csak képeken keresztül, hanem személyesen is találkozhatunk. 
A Massimo Dutti kínálata leginkább klasszikus és elegáns darabokból áll, célközönsége pedig főleg a 25+ korosztály. Ez tökéletesen látszik a szeptemberi kollekció lookbook-jából is, ahol leginkább a letisztult és férfiasan elegáns darabok a meghatározóak. Persze akad néhány lezserebb, hétköznapibb darab is a kínálatban, de azok is inkább az elegánsabb kategóriába tartoznak. A Massimo Dutti kínálata számomra néha kicsit olyan, mintha a Zara és a Gant kollekciót gyúrták volna össze, az árképzése azonban inkább valahol a kettő között található. Külföldön amúgy nagy sikernek örvend a márka, főleg azok körében, akik valamilyen irodai munkát végeznek, vagy azoknál, akiknek a munkája megköveteli a komolyabb öltözetet.
Mi már nagyon várjuk, hogy Budapesten is legyen végre Massimo Dutti, reménykedünk benne, hogy
hazánkban is lesz célközönsége...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a szeptemberi kollekció?

massi01.jpg

MASSI02.jpg

MASSI03.jpg

MASSI04.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr314785559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása