2012.09.17

Újabb őszi H&M kampány!

HeStyle | 2012.09.17 15:45 | Szólj hozzá!


Folytatja őszi "támadását" a H&M, hiszen újabb kampány érkezett a svéd fast-fashion márkától, melyben ezúttal a szupermodell, Andres Velencoso Segura látható a cég új, őszi kollekciójának néhány darabjában.
A korábban megjelent kampányokban inkább a fiatalabb generáció és a nekik szánt kínálat volt középpontban, most viszont szerencsére a kicsit idősebb, komolyabb korosztály is terítékre került a H&M-nél, a fotókon látható lezser, ám mégis elegáns és letisztult összeállítások most javarészt nekik szólnak. A kampányban amúgy igen széles kínálatot ölel fel: az  ingek, pulóverek, kardigánok és nadrágok mellett még néhány fehérneműs szett is bekerült a válogatásba, de ezúttal a felsőrészek viszik a pálmát, nagyon jól néznek ki.
 Természetesen a mostani kampányból sem maradhatott ki az ősz egyik legfontosabb és legtöbbet használt színe, a burgundi, amely ezúttal is rendkívül jól mutat a kollekció többi darabjával és azok árnyalataival.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik az újabb őszi H&M kampány?

hmandres1.jpg

HMANDRES2.jpg

HMANDRES3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr274783252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása