2012.09.12

H.E. By Mango: szeptemberi frissítés

HeStyle | 2012.09.12 12:21 | 2 hozzászólás


Egy remek lookbook-al indítjuk a mai napot, hiszen megérkezett a spanyol divatcég, a H.E. by Mango
szeptemberben boltokba kerülő újdonságait bemutató fotósorozat.
A Max Rogers modell által bemutatott összeállítások az eleganciát helyezik leginkább előtérbe, de sok helyen a klasszikus fazonokat hétköznapibb, fiatalosabb darabokkal vegyítették.
Ez a kettősség az egész lookbook-on érezhető: az öltönyök, szövetnadrágok és elegánsabb kabátok mellett sok a farmeres, kardigános és kevésbé elegáns összeállítás is, melyek könnyen variálhatóak akár más darabokkal is. Egy közös azonban mindenképpen van bennük: remekül néznek ki.
Ahogy telnek a hónapok, egyre nagyobb kedvencem lesz a Mango férfivonalának kínálata, véleményem szerint igen komoly konkurenciája lehet akár hazánkban is a Zara-nak...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Mango szeptemberi kínálata?

mangszep1.jpg

MANGSZEP2.jpg

MANGSZEP3.jpg

MANGSZEP4.jpg

MANGSZEP5.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr504772397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.12. 13:01:20

"Ahogy telnek a hónapok, egyre nagyobb kedvencem lesz a Mango férfivonalának kínálata, véleményem szerint igen komoly konkurenciája lehet akár hazánkban is a Zara-nak..."
Ugyanezen a véleményen vagyok és egy korábbi Mangos bejegyzésnél le is írtam. Lassan átállok teljesen Mangora. Zaraba már be sem megyek.
süti beállítások módosítása