2012.09.06

GQ Men Of The Year 2012

HeStyle | 2012.09.06 13:00 | 1 hozzászólás


Idén is megrendezték a GQ magazin éves díjkiosztó gáláját, a "Men Of The Year"-t.
A jubileumi, 15-ik gálát néhány napja rendezték meg Londonban, ahol a brit sztárvilág színe-java képviseltette magát, többek között Rob Brydon humorista, Gary Barlow, Robbie Williams és Ronan Keating vagy éppen Berki Krisztián olimpiáról ismert, kissé hisztis ellenfele, Louis Smith.
Az eseményen résztvevők többsége a klasszikus elegancia mellett tette le voksát, így az öltönyök és szmokingok voltak a meghatározóak a vendégek öltözékét illetően. Persze azért akadt néhány renitens is: Louis Smith (nem éppen előnyös) rikító színű nadrágja és Liam Gallagher hétköznapi szettje voltak a "szabályt erősítő kivételek". Az estén amúgy inkább a jól öltözöttség volt a jellemző: David Gandy, Chris Hemsworth és a Dolce & Gabbana tervezőpárosának öltözéke voltak az abszolút favoritok nálunk.
Az 2012-es GQ Men Of The Year gálán természetesen a díjazottak voltak a főszereplők:
Elismerésben részesült többek között Robbie Williams, Gary Barlow, Michael Fassbender és Sacha Baron Cohen is, sőt még London polgármestere, Boris Johnson is kapott díjat.

Szerintetek ki volt a legjobban öltözött a díjátadón?

gqm1.jpg

gqm2.jpg

GQM3.jpg

gqm4.jpg

gqm5.jpg

gqm6.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr54758744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.09.06. 13:41:12

Louis Smith, Michael Fassbender
süti beállítások módosítása