2012.09.03

YourEssentials: Laci összeállítása

HeStyle | 2012.09.03 14:00 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a YourEssentials-t!
Ezúttal a Laci nevű olvasónk által beküldött fotót mutatjuk be, melyről így ír nekünk küldött levelében:

"Leginkább a brit divatot követem (ez nálam nagyjából a Burberry-t fedi le), szóval Britannián belül az indie vonalat képviselném, de már ezer éve azt beszélik, hogy állítólag az elegancia a legjellemzőbb rám, tehát akkor fogok közel pontosan fogalmazni, ha azt mondom, hogy elegánsan indie-s. 
Innen máris következik, hogy nem túl sok a szín. Kifejezetten kedvelem a borongós vagy napos, de hűvös időt, mert akkor lehet pl. trench coat-ot hordani (ami most lemaradt a képről). Az "ikonom" pedig George Craig, a One Night Only-ból, tökéletesen megtestesíti az általam követett Burberry&Indie vonalat. A képhez ezért is választottam kiindulásnak a 2011-es tavaszi-nyári Burberry London kollekcióból származó biker jacket-et, az akkor aktuális Prorsum biker jacket-ek hű kistestvérét. A póló egy Monsterthreads termék Ausztráliából, jelenleg ő az egyik legkedveltebb darabom. A szűkített szárú farmer egy tavalyi Frankie Morello, fénykorában különböző különös kiegészítők tartoztak hozzá (bőrszíj, tüzelő nyulakat ábrázoló kendő). Az egész kép legnagyszerűbb kiegészítője az elképesztően szép cipő, a Prada idei őszi-téli kínálatából. A pénztárca egy klasszikus Gucci, a napszemüveg pedig egy Ray-Ban."

Mi a véleményetek Laci összeállításáról?

laciyl.jpeg

 

URESS3.png

biothermjateknu.jpg

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr284748912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása