2012.08.29

Íme az őszi H&M kollekció

HeStyle | 2012.08.29 16:15 | 1 hozzászólás


Megérkezett az a teljes terjedelmű lookbook, melyben a H&M őszi/téli kollekcióját mutatja be a vásárlóknak.
A svéd fast-fashion márka idén őszre egy minimalista, letisztult kollekciót kínál, melyben az elegáns daraboktól (öltönyök, ingek) kezdve, egészen a hétköznapi, sportos darabokig (farmerek, basic darabok, kabátok) szinte minden megtalálható.
Az új kollekció egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága mindenképpen a kiváló színhasználat: a szezon egyik nagy kedvence, a zöld szín mellett leginkább a fekete, a burgundi és tégla vörös, valamint a mustársárga árnyalatok uralják a kínálatot. A két modellen bemutatott lookbook összeállítások szintén remekül sikerültek (nekem főleg a zöld színű összeállítások tetszenek), most már csak azért kell szorítani, hogy a boltokban is ugyanilyen jól nézzenek ki a képeken látható darabok.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

HMNUOSZ1.jpg

HMNUOSZ2.jpg

HMNUOSZ3.jpg

HMNUOSZ5.jpg

HMNUOSZ6.jpg

HMNUOSZ7.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr224739424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.08.30. 10:29:55

Vannak benne jó összeállítások, de tele van idióta outfitekkel.
Mintha nem is tervezték volna, hanem amilyen sorrendben kihúzzák a darabokat egy dobozból, olyan sorrendben felveszik őket. Ráadásul mintha a méret sem számítana. Pl utolsó kép nagyon gáz. Vagy az előtte lévő, vagy az az előtt lévő, ....
süti beállítások módosítása