2012.08.24

Tetszik/Nem Tetszik? - Zsákcipő fesztiválozóknak

HeStyle | 2012.08.24 13:52 | 3 hozzászólás


Úgy látszik az idei nyár tele van "pihent" ötletekkel, a napokban általános derültséget okozó kínai maszkok után most éppen a brit "SpinningHat" cég állt elő egy újabb "érdekességgel"...
A "FestivalFeet" nevet viselő cipőjüket azoknak ajánlják, akik gyakran járnak fesztiválokra, szabadtéri koncertekre és nem akarják, hogy cipőjüket a sár és piszok lepje el.
Az ötlet persze nem rossz, de ez az 5 fontos, tornacipőre hajazó lábbeli valójában csak egy lábra erősített, mezei szemeteszsák, melyet ügyesen (?) feltuningoltak, hogy a kinézetükre kényes fesztiválozók még véletlenül se rontsák el gondosan megválogatott szettjük összképét.
Bár nem tudom, lehet, hogy a sima, fekete zsák mégiscsak jobb választás lenne....

Ti mit gondoltok?
Mennyire pihent ötlet a britek zsákcipője?
Hordanátok?

zsakcipo1.png

zsakcipo2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr514729358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2012.08.24. 16:06:07

borzalmas. és praktikus. szóval egál nekem...

Alaister Grand 2012.08.24. 17:05:19

Ez igencsak ronda.
A praktikusságát akkor tudnám megítélni, ha közelebbről és élőben lehetne szemrevételezni. Esetleg látnánk egy előtte/utána sorozatot.
Egyébként nem hiszem, hogy elterjedne. A fesztiválozók általában tizenéves lurkók, akik nem maguk veszik és nem maguk mossák a holmijaikat, következésképpen leszarják, hogy tönkremegy-e, ha kapnak másikat.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.08.24. 20:39:56

Azért az 5 font az elég húzós egy pár "szemeteszsákért".
süti beállítások módosítása