2012.08.16

David Beckham Bodywear: Íme az új kampány!

HeStyle | 2012.08.16 14:00 | Szólj hozzá!


Tegnap már mutattunk egy kis ízelítőt az új David Beckham Bodywear at H&M kampányból, mára pedig megérkezett a teljes anyag is!
David Beckham még februárban jelentkezett először a H&M-el közös Bodywear kollekciójával, mely szinte rögtön hatalmas siker lett szerte a világon. Ezt a sikert ünnepli most az újonnan megjelent kampány is, melyet Alasdair McLellan fotózott Los Angeles-ben. A külsejével folyamatosan kísérletező Beckham megújult stílusával látható a kampányban, melynek fekete háttere remekül kiemeli a kollekció darabjait. 
A sztár és a H&M hosszú távú együttműködése keretében a kényelemre és fazonra fókuszáló kollekció folyamatosan kapható a svéd fast-fashion márka üzleteiben és online is, sőt novemberben, az ünnepi szezon kezdetén vadonatúj darabok érkeznek a kínálatba.
Az aktuális David Beckham Bodywear kollekcióról itt írtunk korábban.

davebodywear1.png

davebodywear2.png

davebodywear3.png

davebodywear4.png

davebodywear5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr854715562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása