2012.07.06

Milánói Divathét képekben: Burberry Prorsum, Dolce & Gabbana, E. Zegna, Prada és Versace

HeStyle | 2012.07.06 12:15 | Szólj hozzá!


Pótoljuk lemaradásunkat és folytatjuk képes beszámolónkat, ezúttal a Milánói Divathét keretein belül debütált 2013-as tavaszi/nyári kollekciók bemutatásával. A mostani összeállításban a Burberry Prorsum, a Dolce & Gabbana, az Ermenegildo Zegna, a Prada és a Versace jövő nyári kínálatából láthattok néhány fotót.
Számomra kissé csalódás a Christopher Bailey és csapata által megálmodott 2013-as tavaszi Burberry Prorsum kollekció, melynek fő jellegzetessége a fénylő, élénk színű anyagok használata. Nálam ezek a darabok húzzák le a kollekciót, pedig rajtuk kívül mind rendkívül jól szabott és elegáns darab a kínálatban, a kiegészítők pedig ismét fantasztikusak. A Burberry többek között azért is a kedvencem, mert általában hordható, letisztult darabokkal jelentkezik, de sajnos ez az új kollekcióban úgy látszik kissé háttérbe szorult.
A Dolce & Gabbana kifutóra küldte a kis Federico-t, Giovanni-t és Angelo-t, hogy minél jobban érvényesülhessen a jövő nyári kollekció hamisítatlan szicíliai stílusa és életérzése. A helyi gyerekeken és a modelleken viselt kollekció leginkább a mintás, kissé oversized darabjairól jellemző, színek tekintetében pedig a sötét árnyalatoktól kezdve, egészen az élénk és sokszínű darabokig kínál alternatívát a Dolce & Gabbana jövőre.
Ebből a felsorolásból számomra minden kétséget kizáróan az Ermenegildo Zegna 2013-as tavaszi/nyári kollekciója az abszolút favorit! Modern és jól szabott darabok, fantasztikus anyaghasználat, valamint szemet gyönyörködtető színek és árnyalatok uralják a kínálatot, melynek bemutatójára sok más divatház kollekciójával szemben, hibátlan összeállítások születtek. A kiegészítők is nagyon tetszenek, a bordó és kék színek pedig szinte életre kelnek a kifutón!
A Prada kollekciójával folytatjuk, amely úgy tűnik, hogy jövőre a minimalista, letisztult stílust helyezi előtérbe.
A kollekció darabjain nem találhatóak díszítések és minták, csak helyenként töri meg a kék, bordó és homokszín által uralt kollekciót egy-egy csík. A kínálat ettől függetlenül nekem tetszik, különösen a zakók és felsőrészek.
A Versace 2013-as nyári kollekciójával zárjuk összeállításunkat, mely rendkívül sok és élénk színű, virágmintás, fénylő anyagos darabot tartalmaz, sőt még gladiátorokra hajazó swimwear összeállítást is láthattunk a kifutón.
A kínálat többsége kissé harsány és "túl sok", de van köztük néhány visszafogottabb, elegánsabb darab is, melyek viszont remekül néznek ki.

Nektek mi a véleményetek?
Melyik kollekció tetszik legjobban?

mildh0.jpg

mildh1.jpg

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!

mildh2.jpg

mildh3.jpg

mildh4.jpg

mildh5.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1004632849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása