2012.06.27

Milánói Divathét képekben: Salvatore Ferragamo 2013 tavasz/nyár

HeStyle | 2012.06.27 15:45 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a Milánói Divathétről szóló képes beszámolónkat, ezúttal a Salvatore Ferragamo 2013-as tavaszi/nyári kollekciójából szemezgetünk néhány fotó erejéig.
Az olasz divatház mindenkit meglepett a jövő nyári kínálatával és főként annak színhasználatával, mely bővelkedik az élénk, vidám és sokszínű darabokban és amelyek merőben eltérnek a cég korábbi kollekcióitól.
Kellett már ez a "vérfrissítés", melytől az új kollekció fiatalossá és különlegessé vált, mert a korábbi években sok felől lehetett hallani azokat a panaszokat, mely szerint kezd kissé unalmassá és kiszámíthatóvá válni a Salvatore Ferragamo. 
Nos, most alaposan kitettek magukért, nekünk nagyon tetszenek a színes darabok, igazi "color blocking" kollekció született, benne különleges és jól variálható darabokkal valamint rendkívül jó kiegészítőkkel.
A zakókon kívül nálam a táskák a legnagyobb favoritok.

Nektek hogy tetszik a kollekció?

salvanu1.jpg

SALVANU2.jpg

SALVANU3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr394614716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása