2012.06.27

Milánói Divathét képekben: Gucci 2013 nyári kollekció

HeStyle | 2012.06.27 12:13 | Szólj hozzá!


Már javában zajlik a Milánói Divathét, melynek keretein belül a divatházak a legújabb, 2013-as tavaszi/nyári kollekcióikat mutatják be a szakmának és a nagyközönségnek.
Ahogy azt már az elmúlt négy évben megszokhattátok a HeStyle is figyelemmel kíséri az eseményeket, képes beszámolónk első részében ezúttal a Gucci 2013-as kínálatába pillantunk bele egy kicsit.
A legendás olasz divatház Frida Giannini kreatív igazgató vigyázó szemei alatt elkészült jövő tavaszi és nyári kollekciója a korábbiaknál jóval bátrabban használja a színeket, a kínálatban megjelennek többek között a zöld, a sárga, a narancssárga és a kék árnyalatai, melyek rendkívül moderné és fiatalossá teszik a Gucci-tól jól megszokott és szinte már elvárt igazi olasz eleganciát és stílusosságot. Az összeállítások nagyobb része most is az elegánsabb vonalat képviseli, de találunk néhány sportosabb, hétköznapibb darabot is köztük.
A kiegészítők ezúttal is az egyik legfontosabb részei a kollekciónak, gondos kidolgozásuk és gyönyörű kinézetük a táskákat és cipőket a kínálat egyik legszebb és "legkívánatosabb" darabjaivá teszik őket.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Gucci 2013-as tavaszi/nyári kollekciója?

gunu0.jpg

gunu01.jpg

gunu2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr714614481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása