2012.06.27

JÁTÉK! SZAVAZZ BENUS DANIRA ÉS NYERJ!

HeStyle | 2012.06.27 12:51 | Szólj hozzá!


A Starbucks nemrég pályázatot hirdetett, melynek keretein belül hazai tervezőket kért fel (Szegedi Kata, Mojzes Dóra, Sármán Nóra, stb.), hogy tervezzenek egy tumblert/termoszt a kávézólánc számára.
A tervezők már elkészültek a pályázatukkal, most a közönségen van a sor, hogy szavazzanak az általuk legjobbnak tartott tumblerre.
A 2011-ben az "Év fiatal divattervezője" díjat elnyert Benus Dani is indult a pályázaton, melynek keretein belül most egy játékot hirdetünk meg és mivel nem mellesleg a mi egyik nagy favoritunk amúgy is a Benus Dani által tervezett tumbler, így nem esik nehezünkre teljes erőbedobással segíteni Dani pályamunkáját a versenyen.

Ha szeretnétek részt venni a játékban, akkor első körben nincs más dolgotok, mint az alábbi linken, vagy a fotókra kattintva szavazni Benus Danira!

A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE!

 Amennyiben sikerül őt a győzelemhez segítenünk, akkor a legyártott Benus Daniel x Starbucks tumblerek közül 30 darabot kisorsolunk majd a HeStyle olvasói között.
Szavazni a Benus Dani neve mellett rublika kipipálásával tudtok a jövő hét végéig, tehát már nincs sok idő!

Íme a Benus Dani által tervezett Starbucks tumbler:

A szavazást meghosszabbították egy héttel,

így nem csak június 30-ig lehet szavazni!

DANITERMOSZ01.jpg

DANITERMOSZ002.jpg

DANITERMOSZ03.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr304614557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása