2012.06.13

EXTRA: Ősszel jön H&M x Maison Martin Margiela kollekció!

HeStyle | 2012.06.13 13:55 | Szólj hozzá!


Tegnap jelentette be a H&M a soron következő, 2012-es őszi designer kollekciójuk új együttműködőjét, amely nem más, mint a francia divatház, a Maison Martin Margiela!
Az exkluzív kollaborációban születő kollekció női és férfi ruházatot valamint kiegészítőket egyaránt tartalmaz majd, előreláthatólag világszerte 230 üzletben lesz elérhető november 15-től.
A kollekcióról egyelőre nem tudni sokat, de a Maison Martin Margiela kollekciókat ismerve annyit biztosra vehetünk, hogy a fehér lesz az egyik uralkodó szín és igazán különleges darabokra számíthatunk.
A francia divatháznál úgy nyilatkoztak az együttműködés kapcsán, hogy oly módon igyekeznek összehozni a két divatház kontrasztos világát, amely mindenki számára nagy meglepetés lesz majd.

Sajnos a november még nagyon messze van, de mi már nagyon várjuk a H&M x MMM kollekciót!

Nektek mi a véleményetek?
Szerintetek milyen lesz a közös kollekció?

mmmhm.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr544585713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása