2012.06.10

Szettajánló printes rövidnadrághoz

HorvathL | 2012.06.10 14:55 | 1 hozzászólás


 A héten ehhez az apró mintás rövidnadrághoz dobtunk össze egy szettet.

A Need Supply Co webshopban találtuk ezt az apró vitorlásokkal és madarakkal díszített rövidnadrágot, amihez egy semleges színű pólóinget választottunk. A szettben továbbá a sötétzöld és a piros dominál. A vitorlás cipőről ezen a nyáron nem lehet leakadni, egyszerűen imádjuk ezt a cipőfajtát.

Gitman Brothers short - Polo Ralph Lauren pólóing - John Smedley pulóver - Super Basic Matte Green napszemüveg - Cause and Effect karkötő - ASOS Preppy Stripe Watch - Archival Clothing öv - Florsheim Limited vitorlás cipő

Múlt heti szettajánlónkhoz ide kattintsatok!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr264576836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2012.06.10. 19:24:20

Namármost. Tegye fel a kezét akinek van printes shortja :) Jó persze, biztos vannak néhányan, de nem mondanám nagyon elterjedt darabnak, még a jól öltözött, igényes férfiak között sem. Sőt, bár próbálom követni a trendeket, eddig nem is nagyon láttam, hogy van ilyen nadrág (de gondolom, ha ebben a szettben szerepel, akkor mostanában jelenhetett meg a divatban).

Viszont maga a szett nagyon bejön, főleg a cipő. Hogy lehet ilyen jellegtelen színekből ilyen jó cipőt összerakni? Pirospont a John Smedleyért.
süti beállítások módosítása