2012.05.22

Szegedi Kata és Benus Dani ruháiban lép fel Magyarország

HeStyle | 2012.05.22 13:06 | 2 hozzászólás


Ma este rendezik a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét Azerbajdzsánban, ahol Magyarországot a Compact Disco képviseli a "Sound Of Our Hearts" című dallal.
Az elődöntőben tizenötödikként fellépő együttes a tavasszal megrendezett hazai döntőben nyerte el a jogot arra, hogy az országot képviseljék, akkor is és most is két fiatal hazai tervezőnk, Szegedi Kata (Az év fiatal divattervezője - 2009) és Benus Dani (Az év fiatal divattervezője - 2011) álmodták meg a fellépőruhájukat.
A ma esti bakui fellépésen azonban nem a korábban látott ruhákban szerepelnek majd, erre az alkalomra sokkal színpadiasabb ruhadarabok készültek, látványos anyagokkal és szabásvonalakkal. A modern és különleges fellépőruhák fő színe ismét a fekete (csakúgy, mint a hazai döntőben), melyet ezúttal ezüsttel és szürkével párosítottak. Természetesen mindkét tervező, Szegedi Kata és Benus Dani is belecsempészte a saját, rájuk jellemző stíluselemeket a fellépőruhákba, így egyértelműen fellelhetőek olyan részletek, melyek a korábbi kollekciójukban már szerepeltek.
A két tervező elárulta, hogy az együttessel való közös munka nagyon könnyű volt és mérhetetlenül büszkék arra, hogy Ők képviselik hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Compact Disco ma esti fellépőruhája?


Ruhapróba a Szegedi Kata Showroom-ban.

A két tervező: Szegedi Kata és Benus Dani

fotók: eurovision.tv

Szegedi Katával készült interjúnk, melyből többet is megtudhattok a tervezőről a képre vagy ide kattintva érhető el!

Benus Danival készült interjúnk, melyből többet is megtudhattok a tervezőről a képre vagy ide kattintva érhető el!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1004531650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reccs 2012.05.22. 14:11:19

Ez legalább nem Pink Floyd koppintás.

Szádbafingok 2012.05.22. 17:49:49

Szerintem ízléstelen.
süti beállítások módosítása