2012.05.12

Napi favorit: májusi Massimo Dutti kollekció

HeStyle | 2012.05.12 14:59 | Szólj hozzá!


Mai kedvencünk a Massimo Dutti májusi kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, melyben Ben Hill modell viseli a cég legújabb, e hónapban a boltokba érkező kínálatának darabjait. A fotókon rendkívül elegáns és stílusos összeállítások szerepelnek, telis-tele van jól szabott, modern, ám a klasszikus eleganciát szintén képviselő darabokkal és kiegészítőkkel. Színek tekintetében is a visszafogott, letisztult stílus a jellemző: leginkább a fehér, bézs, szürke és kék színek határozzák meg a kollekció színvilágát.
A Massimo Dutti egyébként annak a spanyol Inditex csoportnak a tagja, amely többek között a Zara és a Pull & Bear tulajdonosa is, árszabása pedig hasonló a Zara-hoz, illetve helyenként kissé drágább, célcsoportja azonban inkább a 30+ korosztályra terjed ki.
Ausztriában, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában már van üzletük, ezért kissé érthetetlen, hogy nálunk miért nem jelent meg eddig a márka, de reméljük hamarosan hozzánk is elhozza az Inditex!

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?


Örülnétek, ha Magyarországon is lenne üzletük?

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr444504147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása