2012.05.10

Ajánló: Fodrászatok Éjszakája - Holnap este!

HeStyle | 2012.05.10 16:33 | Szólj hozzá!


Idén május 11-én, azaz holnap este rendezik meg a Fodrászatok Éjszakáját!
Az esemény egy egyedülálló, többpartneres fodrászati kezdeményezés, melynek keretein belül 18 üzlet több, mint 120 fodrásza áll a látogatók rendelkezésére.
A nem mindennapi "túra" résztvevőinek az esti hangulat mellett a szalonok különféle meglepetést is tartogatnak, többek között segítenek megtalálni az egyéniségünkhöz illő frizurát és az árak is kedvezményesebbek lesznek, mint egy átlagos napon.
A Fodrászatok Éjszakája este 20:00-kor kezdődik, a látogatáson megszerzett 50%-os kedvezménykártya pedig azon az estén és az azt követő két hétben használható majd fel.

Érdemes tehát ellátogatni valamelyik fodrászatba, ha pedig tanácstalanok vagytok, hogy merre induljatok, akkor engedjétek meg, hogy adjunk egy tippet:
Szofran Hair Studio
1056 Budapest, Hajós utca 39.
Gyönyörű és modern szalon, profi szakemberekkel - Nem érdemes kihagyni!

Még több infó a Fodrászatok Éjszakája honlapján!


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr44500614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása