2012.05.07

Fashion Awards Hungary 2012 - A jelöltek

HeStyle | 2012.05.07 18:15 | Szólj hozzá!


Immáron kilencedik alkalommal, idén is megrendezésre kerül a Fashion Awards Hungary, mely 2004 óta díjazza a divatszakmában dolgozó, kiemelkedő tehetséggel bíró személyeket. A már hazánkban is hagyománnyá vált, rangos díjat idén hat kategóriában ítélik majd oda a szakmai szavazatok alapján, így elismerésben részesül majd az év legjobb modellje, divatfodrásza, sminkese, stylistja, divafotósa és divattervezője is.
Az egyes kategóriákban jelölt többek között Palvin Barbara, Koczka, Véger Ibolya, Igor Deseatnikov, Zsólyomi Norbert, Balla Vivienne vagy éppen Mojzes Dóra és a USE Unused.
Hogy 2012-ben kik lesznek a Fashion Award Hungary nyertesei az május 23-án, egy rangos gála keretein belül derül majd ki.
Egy biztos: izgalmas estének nézünk elébe!

Ti kinek adnátok a díjakat?
Kik a kedvenceitek?


(a fotóért köszönet a Modell Online facebook oldalának, amely egyébként egy nyereményjátékot is hirdetett gálával kapcsolatosan - a kép kattintásra nagyobb lesz!)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr304493961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása