2012.05.03

Exkluzív: HE - Zsólyomi Norbert for HeStyle

HeStyle | 2012.05.03 14:00 | 5 hozzászólás


Kedves HeStyle olvasók, most valami egészen más következik, mint amit eddig megszokhattatok! 
A nagy, külföldi divatcégek kollekciói és kampányai helyett ezúttal nagy örömünkre szolgál bemutatni Nektek a HeStyle első saját gyártású divatanyagát, melyet hazánk egyik legkeresettebb és legsikeresebb fotósa Zsólyomi Norbert készített.
A "HE - Zsólyomi for HeStyle" címet viselő editorial ötlete már korábban felmerült, a megvalósításáig pedig múlt hét péntekig kellett várni, akkor fotóztuk az anyagot, mely több részre tagolódik: szerepelnek benne a nyári szezon élénk színei, majd egy elegáns, letisztult rész után jön az extravagáns, fekete szín és bőr által meghatározott keményebb vonal, végül pedig egy alsónadrágos szett is szerepel az editorial-ban, melyben többek között Benus Dani, a Dsquared, John Richmond, Stella McCartney, H&M, Zara, a Szputnyik Shop és Eni Horn kollekcióinak darabjai valamint a WAM Models öt kiváló modellje, Patinszki Misa, Roberto, Kolos, Mark és Sven szerepelnek. A srácok és az egész csapat igazi profi munkát végzett, amit ezúton is nagyon köszönünk Nekik! (A fotók között felfedezhettek egy, jobban mondva két kakukktojást is, ezúton is elnézést kérünk mindenkitől érte.. :)
Fogadjátok tehát sok szeretettel az első HeStyle editorial-t, reméljük Nektek is legalább annyira tetszik, mint Nekünk!

(A fotók kattintásra az eredeti méretben is megtekinthetőek!)

 

HE - Zsólyomi for HeStyle
a stáb:
fotó: Zsólyomi Norbert
smink: Véger Fibi
Haj: Koczka
styling: Nagy Marci és Kiss Márk
fotó asszisztens: Szürszabó Andris és Sütő Csongor
smink asszisztens: Flórián Fanni
stylist asszisztens: Vágó Anikó
modellek: Misa, Roberto, Sven, Mark, Kolos (Wam Models)

Nézzetek be a kulisszák mögé is: Így készült a "HE - Zsólyomi for HeStyle" editorial:

MI&HOL&MENNYIÉRT?!:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr234486166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása