2012.04.19

8 tipp: Így dobd fel a ruhatáradat!

HeStyle | 2012.04.19 20:01 | komment


Mindenkivel előfordul, hogy néha megakad az öltözködés során és hiába próbálkozik, sehogy sem sikerül kicsit megújítani, feldobni az éppen adott, kissé megunt vagy megszokottá vált szettet. Következő összeállításunkban nyolc olyan tippet veszünk sorra, melyek segíthetnek izgalmasabbá tenni, megújítani a tavaszi összeállításokat.
Természetesen az alábbi felsorolás csak néhány a sok közül, kíváncsian várjuk a véleményeiteket, javaslataitokat és persze azt, hogy Ti mivel szoktátok feldobni
az unalmassá váló összeállításokat!

 

 

Tűrd fel a nadrágot

Már egy ideje hódítanak az úgynevezett "chino" típusú nadrágok, és ez a mostani szezonban sincsen másként! Az ilyen típusú fazonok rendkívül jól néznek ki,
ha felhajtjuk a szárukat. Tavasszal és nyáron egy tengerészcipővel vagy egy,
a nadrághoz illő bőrcipővel tökéletes választás lehet.
Bátran kísérletezz a színekkel is, nem csak sötét árnyalatokban néz ki jól!

 


Óra

Manapság az órák lassan elveszítik funkcionalitásukat, hiszen minek egy óra,
amikor a mobilon is megtudjuk nézni, hogy mennyi az idő?
Aki viszont így gondolkozik, az megfosztja magát az egyik legstílusosabb kiegészítőtől:
Mindegy, hogy egy elegáns viseletet dobunk fel egy hozzá illő órával vagy egy hétköznapi összeállítást bolondítunk meg egy színes darabbal - egy jól passzoló óra összeállításunk fénypontja lehet.

Cipő

Valószínűleg mindenki számára egyértelmű, hogy a cipő az egyik legfontosabb kiegészítő az öltözékünkben. Nem mindegy ugye, hogy tornacipőt vagy egy bőrcipőt húzunk fel az öltönyhöz és az sem mindegy, hogy milyen állapotban van, nem véletlenül ez az egyik első dolog, amit a nők megnéznek egy férfi ruházatán. Mindig fordíts időt a cipő ápolására, tisztán tartására és természetesen arra, hogy maximálisan illeszkedjen az éppen adott öltözetedhez. 
Az idei tavaszi/nyári szezonban nagyon divatosak az úgynevezett tengerészcipők, de az élénk színű lábbelik is hódítanak.
A mi tippünk a Timberland klasszikus tengerészcipője: farmerhez, "chino"-hoz, rövidnadrághoz, de akár egy elegánsabb nadrághoz is tökéletesen passzol!

Kalap

Egy jól megválasztott, hozzánk illő kalap még a legunalmasabb szettet is képes feldobni.
De jobb vigyázni, csak olyan darabokat válassz, amelyek illenek a fejformádhoz, ellenkező esetben könnyen visszájára fordulhat a dolog.

Színes zokni

Kissé merészebb vizekre evezünk, de tény, hogy a fiatalabb korosztálynál az unalmas fekete zokni helyett egy élénk (egyszínű) zokni nagyon mutatós lehet, akár még egy öltönyös összeállításban is. Egy fekete, kék vagy szürke öltönyhöz remek választás lehet például egy pár piros vagy világoskék zokni. Nem megszokott dolog, egy kis bátorság kell hozzá, de a végeredmény miatt érdemes legalább megpróbálkozni vele, hogy lássuk mégis hogyan néz ki így az összeállításunk.
Ryan Gosling sötétkék öltönyéhez piros zoknit választott, amely nagyon feldobta a klasszikus szettet.


Napszemüveg

Mivel hamarosan (legalábbis remélhetőleg) emelkedik a napos órák száma, ezért sorra kerülnek elő a napszemüvegek a fiókokból.
A napszemüveg szintén meghatározó szereplője egy tavaszi vagy nyári összeállításnak, könnyedén feldobhatjuk egy jól megválasztott darabbal az aznapi összeállítást.
A napszemüveg kiválasztásánál nem csak a keretre és a kinézetre érdemes odafigyelni, hanem annak minőségére is. Ne elégedjünk meg olcsó, káros darabokkal, jobb ha egy kicsivel drágább, de rendesen védi szemünket a káros sugaraktól!

Mandzsettagomb

Az elegáns viselet egyik kulcsfontosságú kiegészítője a mandzsettagomb, sajnos manapság mégis sokan megfeledkeznek róla. Kifinomult, rendkívül elegáns külsőt kölcsönözhet viselőjének, a választék pedig szinte végtelen: az alapdaraboktól kezdve akár egészen extrém, halálfejes darabok közül is választhatunk.

Nyakkendőtű

Bár eredetileg praktikai szempontok miatt találták ki, a nyakkendőtű ettől függetlenül is hasznos viselet, hiszen remekül néz ki, nagyon jól illik az elegáns összeállításokhoz. A maximális eleganciához elengedethetetlen kellék!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr44461640
süti beállítások módosítása