2012.04.12

Tetszik/Nem Tetszik? - Designer gumicipők

HeStyle | 2012.04.12 14:40 | 1 hozzászólás


Az utóbbi időben igencsak elszaporodtak a gumiból készült lábbelik, itt persze főként a gumicsizmára gondolok, mint a nők egyik legkényelmesebb alternatívájára, amikor elered az eső. Férfiakon kicsit bután néz ki a térdig érő csizma, de van egy jó hírem: ha gumiból készült cipőt hordanának (sőt a márkásabb kategóriából), akkor az Yves Saint Laurent vagy a Gucci gumiból készült surranóit nekik találták ki.
Persze az esőtől nem védenek úgy, mint egy csizma, de könnyedén tisztíthatóak és elég strapabírónak tűnnek. Bár kissé azért furcsák, szerintem mégis jópofa ötlet és egy tavaszi szettet könnyedén fel lehet velük dobni.

Nektek mi a véleményetek?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

YSL Loafer: 150 font

Gucci: 185 font




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr844389321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.04.13. 10:21:35

Szerintem ez csak a gyártóknak jó. Legyártják kurvaolcsón és eladják kurvadrágán a szart. Nekünk mi a jó benne? Ronda, kényelmetlen, egészségtelen..
süti beállítások módosítása