2012.04.05

A világ legdrágább pólói

HorvathL | 2012.04.05 13:20 | 1 hozzászólás


 A pólók a legolcsóbb ruhadarabok közé tartoznak,
de amelyek most következnek, azokért milliókat kell fizetni!

A t-shirt, amely nevét T betűt formázó alakja miatt kapta, eredetileg alsónemű volt. Manapság rendkívül népszerű, mert kényelmes és szög egyszerű ruhadarab, mindenki számára elérhető. Vannak azonban olyan különleges pólók, amelyek nem az egyszerű halandók számára készültek.

 

 

$13.000

Semmi különleges nincs magában a ruhadarabban, inkább a története miatt kell több, mint tízezer dollárt fizetni érte. A legendás Run DMC zenekar koncertjeit népszerűsítették vele a '80-as években. Igazi ritkaság!

  A tovább után folytatjuk!  

 

$16.400

Ezt a pólót is a sztorija teszi különlegessé. John Lennon és Yoko Ono kedvenc éttermének logója látható rajta. A pólót Lennon több koncerten is viselte és igencsak hozzánőtt, ez indokolja a borsos árat.

 

 

 

 

$300.000

A threadless pár dolláros pólói között ehhez a darabhoz érve a szívroham kerülget az ár láttán, de ez a rengeteg pénz jótékony célokra fordítódik. A webshop és a Unicef közös akciójáról van szó. Jóérzésű milliomos urak, előre!

 

 

$400.000

A végére maradt a pólók Rolly Royce-a! E mögött nem áll jótékonysági szervezet, sem izgalmas történetek. Igen, az általunk felfedezett örök igazság - mi szerint nem létezhet "világ legdrágább" jelzője néhány gyémánt nélkül - ezúttal is igaz. Tizenhat darab található rajta, amik természetesen olyan ritkák, hogy (gondolom) a világ különöböző pontjairól kell összeszedni őket egy egész csapat Bear Grylls-nek. A ruhadarab gyártási folyamatában is van némi hókuszpókusz, állítólag kizárólag megújuló energiaforrásokat használnak hozzá (például szél-, és napenergia).




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr914365290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.04.05. 14:43:03

Az első három helyén bármilyen más póló lehetett volna, mert ott nem a kinézet, vagy a márka számít, igazából nem is a pólóért fizetünk annyit, így szerintem csak a negyedik idevaló darab. Na meg a burzsuj blogra. :)
süti beállítások módosítása