2012.03.10

ELKÉPESZTŐ VAGY!

HeStyle | 2012.03.10 10:00 | Szólj hozzá!


Rosszul öltözködő barát, férj vagy apa?
Furcsa frizurát viselő munkatárs vagy osztálytárs?

Ismersz olyan férfit a környezetedben, aki bár ELKÉPESZTŐ, de mégis segítségre, tanácsra szorulna az öltözködését, stílusát illetően? A KépesVagyok és a HeStyle hamarosan induló új nyereményjátékában ők lesznek a főszereplők! A KépesVagyok csapata már régóta foglalkozik főként nőket megcélzó átalakításokkal és tanácsadásokkal, ám egy ideje megnőtt az ezen szolgáltatások iránt érdeklődő férfiak száma is, ezért úgy döntöttek, hogy elérhetővé teszik átalakításaikat az erősebbik nem számára is.
Nézz körbe a családod, barátaid és ismerőseid körében (apa, testvér, barát, munkatárs, szomszéd vagy akár a sarki fűszeres) és ha találsz olyan valakit, akinek valami nincs rendben az öltözködésével, előnytelen ruhákat/frizurát hord vagy egyszerűen csak nincs ideje és kapacitása változtatni rajta, nevezd be őt a játékra.
Egyelőre csak találd meg Őt, de ne szólj neki az átalakításról, mert hamarosan izgalmas feladatot kapsz, amellyel benevezheted a játékra!

A játék végén egy nyertest fogunk kiválasztani az olvasók szavazatai alapján, akit felkeres a KépesVagyok csapata, valószínűleg teljesen megdöbbent és...
teljesen átalakít!

Hamarosan jövünk a jelentkezés feltételeivel és a játék pontos menetével!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr474299747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása