2012.02.25

Topman Design - 2012 őszi kollekció

HeStyle | 2012.02.25 15:00 | Szólj hozzá!


Még csak pár napja, hogy bemutattuk a nyári, kissé csalódást keltő Topman Design nyári kampányát, máris itt van a 2012-2013-as őszi/téli Design kollekció is, melyet a napokban mutattak be a Londonban. A kollekciót a sötét, komor színek és a határozott, erős fazonok uralják, de felfedezhető egy kis military stílus is a hosszított kabátok gombolásánál és kialakításánál. A kabátokon ezen kívül hangsúlyos szerepet töltenek be a gallérmegoldások és az idén már sok más kollekciónál szereplő derékövek is. Anyaghasználatában széles a paletta, a tervezők használtak többek között szőrmét, szövetet, bőrt és lakkot is a kollekcióban.
Összességében nézve nekem lényegesen jobban tetszik ez a kollekció, mint az idei nyári borzalom, ahhoz hasonlítva szuperlatívuszokkal jobb a kínálat, de önmagában nézve és néhány darabot leszámítva nem igazán fogtak meg az őszi összeállítások, nekem valami hiányzik belőlük.

Nektek mi a véleményetek?

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr644192842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása