2012.02.22

Zara Man márciusi frissítés

HeStyle | 2012.02.22 15:30 | 2 hozzászólás


Hosszas hallgatás után végre megtörte a jeget a Zara és újabb lookbook-al jelentkezett így a leárazások utolsó felvonásának utolsó pillanataiban. A mostani frissítés a márciusban boltokba kerülő újdonságokat mutatja be Benjamin Eidem modell segítségével, melynek a letisztult elegancia az egyik fő jelszava.
A kínálatban leginkább hétköznapi, teljes mértékben hordható, ám mégis nagyon elegáns stílusú darabokat találunk, így főként a zakók, ingek és alkalmi cipők határozzák meg az új lookbook-ot. Sajnos az árakat tekintve még mindig nem találom túl barátinak azokat, akad jó pár drága, sőt inkább túlárazott (még ha csak éppen néhány ezer forinttal is) darab: zakó vagy kiskabát 30 ezerért vagy nadrág közel 20 ezer forintért már kissé sok a minőségben nem mindig jeleskedő Zara-tól.
Gyönyörű darabok, de nálam ez már kicsit súrolja a fast fashion boltok árainak lélektani határát, ez már talán sokaknál nem a "bemegyek, leakasztom és viszem a kasszához" kategória.
Ettől függetlenül a márciusi frissítés tökéletesre sikerült, tetszenek az összeállítások, a színvilág és a kiegészítők is.

Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr334171380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.22. 21:46:17

segurás kampány kéne már nagyon
süti beállítások módosítása