2012.02.17

New York: Michael Kors 2012 őszi kollekció

HeStyle | 2012.02.17 16:55 | Szólj hozzá!


Michael Kors a napokban mutatta be 2012-es őszi/téli kollekcióját a New York-i Divathét keretein belül. Az amerikai tervező igen jó időszakot tudhat maga mögött: nemrég megnősült és a divatházzal is minden a legnagyobb rendben van.
Ez a jó időszak meglátszik az őszi kollekción is, mely az elmúlt évek egyik legjobb Michael Kors férfi kínálata lett. A kollekciót a világos árnyalatok mellett a fekete, piros és szürke színek, a kockás minta és a szőrme gyakori használata jellemzi leginkább. A szőrme szinte mindenhol visszaköszön, találkozhatunk vele kabátokon, kesztyűkön és táskákon is.
Bár ez az anyag nekem nem a szívem csücske, ebben a kollekcióban mégis roppant mód helytáll és jól néz ki, csakúgy, mint a bemutatón látott összes szett is a modelleken.
Nagyon tetszik!

Nektek mi a véleményetek?
 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr534123706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása