2012.02.16

Utazás a színek, minták és giccs birodalmába: Jeremy Scott őszi kollekció

HeStyle | 2012.02.16 14:40 | 2 hozzászólás


A napokban a nagyközönség is megismerkedhetett Jeremy Scott legújabb, 2012-2013-as őszi/téli kollekciójával, mely ismét sokaknál kiverte a biztosítékot. Az extravagáns ötleteiről és rendkívüli fantáziájáról híres tervező ezúttal sem a hétköznapi viseletet tartotta szem előtt, inkább egy különös, extrém és nagyon színes kollekciót álmodott meg az őszi szezonra. Az élénk színek és minták már várhatóak voltak, hiszen 2011 tavaszán egy elég sötét és komor bőrszerkós, majd 2011 őszén pedig egy pasztelesebb, farmer uralta kollekcióval jelentkezett.
Azokhoz képest nekem még talán ez a kollekció a legelfogadhatóbb, bár a minták eklektikus használata és a fényes, nagyon színes anyagok miatt semmiképpen sem hordanám őket, legalábbis ezekben a divatbemutatón használt összeállításokban semmiképpen sem. Ha viszont figyelmen kívül hagyjuk a kifutóra összeállított szetteket, akkor szerintem akad egy-két olyan darab (még ha nem is a legszebbek), melyeket simán fel lehetne venni utcára, igaz ez leginkább a pulóverekre korlátozódik és itt meg is állt a dolog.Ám ez mégis számomra haladás, hosszú idő után az első Jeremy Scott kollekció, amelyben felfedezek néhány hordható darabot is...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr264119176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.02.16. 16:04:05

Szegény modellek. :)
Blöe
süti beállítások módosítása