2012.02.16

Napi favorit: 30 év optimizmus

HeStyle | 2012.02.16 18:20 | Szólj hozzá!


David Beckham, Karl Lagerfeld, Gwyneth Paltrow, Robert Downey JR. vagy éppen Kate Moss, csak hogy néhány nevet említsek azok közül, akik a zseniális fotós, Mario Testino kamerája elé álltak és mely fotók most a félévente megjelenő brit magazin, a Love "30 years of optimism" elnevezésű fotósorozatában jelentek meg.
Nem kétség, Mario Testino egyike azon remek és elismert fotósoknak, akik a világ "leghíresebb hírességeiről" készíthettek képeket karrierjük során, többek között
Diana hercegnőről
, Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről vagy éppen Madonnáról, Britney Spears-ről és Julia Roberts-ről, de eddigi pályafutása alatt dolgozott a Vogue-nak, a V magazinnak, a Vanity Fair-nek és egy halom nagy divatháznak, mint például a Gucci, Burberry és a Versace.
Mai favoritunk tehát ez a tényleg optimista és jókedvű fotósorozat, melyen a jelszó:
mosolyogj!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr574119681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása