2012.01.31

Gant nyári kampány

HeStyle | 2012.01.31 14:45 | 3 hozzászólás


Megérkezett a Gant 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő kampány is, melyben ezúttal Garrett Neff és Will Chalker van segítségünkre, hogy kicsit jobban megismerkedjünk a cég következő szezonra kínált darabjaival. A fotók teljesen beleolvadnak a már jól megszokott, korábbi Gant kampányok hangulatvilágába, itt is az "elit" életstílus és a sportos elegancia áll a középpontban, mintha csak egy jobb módúaknak fenntartott, limitált tagszámú klub vasárnap délutáni rendezvényén járnánk.
A fotókon látható darabok amúgy kifejezetten jól néznek ki, az elegáns darabok és összeállítások tetszenek a legjobban. Egy "kicsi" hiba van csak, az pedig nem más, mint hogy valószínűleg ezek a darabok is kissé túlárazottak lesznek, akár csak a cég többi darabja, köszönhetően a Gant "túlpozicionálása" miatt. Félreértés ne essék, a kínálat tényleg jó, de annyira azért nem különleges, hogy azt ennyire drágán adják.
Nektek mi a véleményetek?
Tetszik a kampány?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr44035577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.01. 20:09:41

teljes mértékben egyetértek, a gant valóban túlpozicionált szép marketinges szlenggel élve, továbbá azt sem értem, hogy amerikai márka, és miért nyomják pesten is annyira, hogy minden sarokra jut egy üzlet. valószínűleg, ha megtehetném sem vásárolnék náluk, egyrészt, mert csak az árait tekintve exkluzív, másrészt meg nehogymár európában, a divat bölcsőjében pont amcsi import ruhákat vegyen az ember;)

goodjohnwin 2012.02.01. 20:56:08

ennek a márkának van valami svéd gyökere, de ez sem indokolja az árfekvését. Mondjuk, ha már itt tartunk, a Cottonfield (dán) is röhejesen túlárazott.

Valszeg pénzmosoda van mögötte, különben nem tudnák a pesti boltokat fenntartani - kizárt, hogy ebben az árfekvésben legyen akkora forgalmuk, amiből kijön az üzletek bérleti díja (Mom park: 3 üzlet, Westend: 2 üzlet, Mammut, Aréna, Premier Outlet (ott sem olcsóbb))

vaczkor 2012.02.03. 08:09:47

Szerintem jók a cuccok, viszont az tény - és egyet kell értenem az előttem szólókkal - hogy túl drága ahhoz amit nyújt. De az összes férfi ruhákat forgalmazó cégre is ez igaz.
süti beállítások módosítása