2012.01.30

Pólók Budapestről, kézzel készítve: AARION Clothing

HeStyle | 2012.01.30 16:40 | 3 hozzászólás


Ezúttal egy friss és fiatalos hazai márkát szeretnénk bemutatni Nektek: az Aarion Clothing egy 2010 végén jött ötletből, szűk egy évvel később megvalósult póló-projekt. Három budapesti fiatal úgy érezte, hogy érdemes továbblépni és megmozgatni az arra fogékony, a korral haladó és a férfi divat kereteit szűknek érző embereket. Túl vannak már két lookbook-on, a pólókon túllépve pedig hamarosan a teljes kollekciót felvonultató vállalkozás célja saját bevallásuk szerint olyan hordható darabok bemutatása, amelyekben egyszerre jelennek meg a letisztult formák és az "éjszaka mocska".
A kézzel készült pólók szerintem nagyon jól néznek ki, bár ezek tipikusan olyan megosztó darabok, melyek vagy nagyon tetszenek valakinek, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon nem. Nekem leginkább az tetszik, hogy nincsenek túldíszítve, a giccs helyett inkább a minimal design érvényesül, különleges mintákkal.
Nektek hogy tetszenek?
Szeretitek az ilyen fajta felsőket?

A tovább után az Aarion Clothing két kollekciójából láthattok néhány fotót.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr743976737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lenyegtelen 2012.01.30. 17:24:41

szerintem kurvára nem menő rákúrni egy mocskos pornós ribanc nevét egy pólóra és eladni 8ezer forintért :D és körülbelül ugyanennyire kreatív is.

geucsa 2012.01.31. 08:52:04

Nagyjából egyetértek az előttem szólóval. Szabásra tök átlagos, snassz pólók.
Akkor inkább veszek transzporter fóliát 200ért és rávasalok egy nekem tetsző mintát egy F&F pólóra.
Mert ezek a pólók pont úgy néznek ki, mint az F&F-ek.
Így megvan 2-3000-ből az egyedi póló.
Már több ilyet készítettem ajándékba is.
Ajánlom mindenkinek.

2012.01.31. 09:42:33

hát szabásra nem rossz, a zarában szoktam hasonlókat látni, a feliratokban nincs túl sok egyedi(mint ahogy a boltiakban sem), viszont gyanítom, hogy az ára nem a "nem rossz" kategóriába tartozik. bár a női modellt férfi ruhákban nem értem. vagy megtaláltuk andrej magyar megfelelőjét?:D
süti beállítások módosítása