2012.01.26

Párizsi divathét képekben: Hermés, Dior Homme, Lanvin és Jean Paul Gaultier

HeStyle | 2012.01.26 12:29 | 2 hozzászólás


Folytatjuk képes beszámolónkat a Párizsi Divathét keretein belül bemutatott 2012-es őszi/téli kollekciókról, melyben ezúttal a Hermés, a Dior Homme, a Lanvin és 
Jean Paul Gaultier új kínálatából mutatnunk néhány fotót.

HERMÉS
Kifinomult elegancia és luxus jellemzi a Hermés 2012-es őszi/téli kínálatát, mely remekül képviseli azt a bizonyos szofisztikált stílust, mely miatt oly sokan szeretik a Hermés-t. Veronique Nichanian, aki a divatház mostani kollekciójáért felel nem gondolkozott felesleges giccsben, élénk színekben és bonyolult fazonokban, ehelyett inkább egy minimalista, de apró részleteiben különleges kollekciót álmodott meg. Persze azért egy kis luxus is képviseli magát: találunk a kínálatban többek között krokodilbőrből készült nadrágot és felsőt is. És persze ott vannak a kiegészítők is, melyek most is az egyik legszebb szereplői a kollekciónak. Ebből a felhozatalból abszolút a kedvencem a Hermés őszi kínálata, de az összes Párizsban bemutatott kollekció közül is top3-as.
Egyszerűen tökéletes.

A többi a TOVÁBB után!

DIOR HOMME
Modern fazonok és a katonai stílus jellemzik leginkább a Kris Van Assche által tervezett 2012-es őszi Dior Homme kollekciót. Színek tekintetében is a military hatás érvényesül: sok a keki és drapp szín, de ezek mellett feltűnik még a fekete és fehér szín is.
A gombolások, övek és kalapok mellett hangsúlyos szerepet töltenek
be a kabátok és azok különleges szabászati megoldásai is.

LANVIN
A Lanvin soron következő őszi/téli kollekcióját az 1970-es évek divatja ihlette meg, így ezáltal leginkább a hosszú, száruknál bő nadrágok, zakók és túlméretezett kabátok jellemzik a kollekciót vegyítve néhány modernebb darabbal.
Talán emiatt a vegyítés miatt mégis fiatalos és modern a kollekció,
nincs az a hangsúlyos vintage hatása.

JEAN PAUL GAULTIER
A híres tervező ismét a tőle jól megszokott extravagáns kínálattal vág neki a 2012-es őszi szezonnak. Szőrme, bársony és kasmír valamint kalapok, földig érő szoknyák és eklektikus minták jellemzik leginkább a kollekciót. Ismét egy olyan kollekció, melyet le sem tagadhatna a tervezője, annyira magában hordozza azokat a bizonyos stílusjegyeket, melyek miatt ismerjük és szeretjük Gaultier-t.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr103841806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.01.26. 13:30:48

Hermés és a Lanvin kabátok jöhetnek.
Ez a téglaminta másnál is volt, nem?
Ronda. Mint az az olcsó papírtapéta, amit barkácsboltokban lehet kapni.

2012.01.26. 20:26:11

a hermés nagyon jó.
süti beállítások módosítása