2012.01.25

Párizsi divathét képekben: Louis Vuitton, YSL, Givenchy és Kenzo

HeStyle | 2012.01.25 13:02 | 2 hozzászólás


Ahogy már megszokhattuk, Milánó után Párizs következik a divathetek sorában, így most az ott bemutatott 2012-es őszi/téli kollekciókból szemezgetünk egy kicsit.
Elsőként jöjjön a Louis Vuitton, az Yves Saint Laurent, a Givenchy és a Kenzo legújabb, őszi/téli kínálatából néhány kocka.

LOUIS VUITTON
A cég 2012-es őszi kollekciójáért már nem Marc Jacobs, hanem Kim Jones felel.
A kínálat leginkább a barna, kék és szürke árnyalataiból és enyhe szafari stílusból építkezik, sportos és elegáns darabok egyaránt megtalálhatóak a kollekcióban.
Persze, ahogy az a Louis Vuitton-nál lenni szokott, igen nagy hangsúly van a kiegészítőkön is, melyek most is rendkívül izgalmasra sikerültek.
Ezekkel külön posztban foglalkozunk hamarosan!

Katt a TOVÁBB-ra a többiért!

YVES SAINT LAURENT
Fekete és fehér.
Ez a két szín uralja az Yves Saint Laurent őszi/téli kollekcióját, mely igencsak erőteljesre sikerült. A letisztult, nagyon elegáns és jól szabott darabok mellett egy sokkal merészebb, extravagánsabb vonal is megtalálható a kollekcióban, melyet viszont egyértelműen a bőr ural. Ám még ezek a darabok sem lógnak ki a sorból, kifinomultságukkal és a bennük is megtalálható, jól megszokott eleganciával rendkívül könnyedén olvadnak bele az új kollekcióba.

GIVENCHY
Ricardo Tisci is az extravagáns darabokkal hódított Párizsban, amikor bemutatta a Givenchy soron következő téli kollekcióját. Hangsúlyos minták, szoknyák és helyenként nem éppen összeillő szettek uralták a kifutót. A kínálatban a fekete, piros és kék színek játsszák a főszerepet, valamint a már korábban is említett szoknyák. Bár a kifutón megjelent összeállítások nem éppen a kedvenceim, néhány darab önmagában nagyon tetszik, leginkább a kabátok, melyek szerintem könnyedén beilleszthetőek lennének akár egy hétköznapi szettbe is.

KENZO
A sok sötét és komor kollekció után igazi felüdülés a Kenzo friss és fiatalos kínálata, mely mintha nem is az őszi szezonra, hanem a tavaszi napokra készült volna.
A kínálat rendkívül sokféle színből és fiatalos fazonból áll, de megtalálható benne néhány különleges mintázat, egy kis vintage hatás és a sokak által kedvelt "oversized" fazon is.
Nekem ebben a kollekcióban is a kabátok a kedvenceim, nagyon tetszenek az ezeknél a daraboknál használt színek és fazonok.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr463760024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.01.25. 14:32:20

kenzo a legjobb ezek közül.
A Givenchy-soknak mi van az orrukban? Karika, amilyet a bikáknak szoktak betenni. Elég gusztustalan. Mintha nagy fika lógna az orrukból. Ráadásul a szettektől is hányni kell. Igaz, külön-külön egy-két darab nem rossz.
Másik kettő meg rohadt unalmas. Nem ártana náluk teljes gárdacsere.

2012.01.26. 16:55:41

jót tett a vérfrissítés a lv-nak, ysl is fasza, a többi nem.
süti beállítások módosítása