2012.01.23

Milánói Divathét képekben: Negyedik felvonás

HorvathL | 2012.01.23 18:33 | 2 hozzászólás


Jöjjön az utolsó felvonás a Milánói Divathétről, avagy ami eddig kimaradt.

Ezúttal az Etro, a Z Zegna, a Moschino és a Versace őszi kollekcióit tekintjük meg!

 

Etro

Az Etro idén sem aprózta el. Szinte az összes létező anyagot (többek közt a madártollat!) és mintát felhasználta Kean Etro ehhez a kollekcióhoz. A színekről pedig még nem is beszéltünk, a spektrum jelentős része megtalálható a ruhákon. Vannak nagyon kellemes szettek, főleg a monokróm nyitás tetszett, de aztán elborult a tervező elméje és ami eszébe jutott, azt ránk zúdította. 

 

Z Zegna

Az Etro féktelen burjánzása után a Z Zegna minimalizmusa üdítő, mint egy pohár víz a pokolban. Nem válik unalmassá, de különlegessé sem. Megszokott formákat láthatunk, néhol élénk színekben. Nekünk tetszik! Z Zegnát hordanánk ősszel.

 

Moschino

Nosztalgikus londoni hangulat egy kis őrülettel párosítva - így lehetne jellemezni a Moschino kollekcióját. Talán a legborzasztóbb mintát láthattuk tőlük, amely egy téglafalra emlékeztet. A neonzöld színt is nehezen lehet majd feledni. Mi ezt a kollekciót nem annyira szerettük.

 

Versace

A Versace-nél végleg elszabadult a pokol, de Donatellától tulajdonképpen ezt is vártuk. Az extravagancia a rettentő élénk színek merész kombinációjából adódik. A mintákat se felejtsük el, jelentős military-hatást mutat az összkép, a camo minta miatt. 

 

(A teljes kollekciókat megnézheted itt: Etro, Zegna, Moschino, Versace)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr903741435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyzsombor (törölt) · http://mustache.hu 2012.01.23. 23:33:11

Az etro utolsó két képe nagyon jó

geucsa 2012.01.24. 10:18:55

Ez a nagyon színes vonal nem jön be.
süti beállítások módosítása