2011.11.15

Kinek áll jobban a pink?

HorvathL | 2011.11.15 10:10 | 3 hozzászólás


 Rendszeres olvasóink biztosan kitalálták, hogy ez egy Versace x H&M öltöny a két úriemberen.

A két úriember pedig Cameron Silver (egy los angelesi bolttulajdonos) és Mark Ronson (az ismert zenész). Utóbbiról tudjuk, hogy van stílusa, míg előbbiről szinte semmit. Igazából egy kicsit botrányos ötlet ez a pink öltöny, de ha már mindketten felvették, hozzátok fordulunk: szerintetek kinek állt jobban? Marknak Ronsonnak, aki kiegészítők nélkül viselte? Vagy Cameron Silvernek, aki egy táskát és egy kendőt viselt hozzá? Vagy a modellen állt a legjobban?

Vagy mindegyikőjükön jó? Esetleg mindenkin szörnyű?

 

(forrás: 00o00)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr693383314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2011.11.15. 13:14:54

Mindegy ki veszi fel ezt a szettet, kegyetlenül bántja a szemet.

Azért óvatosan írjatok le ilyeneket, hogy "egyikről szinte semmit", mert bár én sem ismertem ezidáig, de 5 másodperces guglizással kiderült, hogy 2002-ben a divatvilág 25 legbefolyásosabb alakja közé került a Time-ban, gondolom azóta sem tűnt el. Mark Ronson azért nem akkora zenész.
Inkább úgy lenne emészthető a post, hogy: "a divatvilág kevésbé központi szereplője..." vagy valami ilyesmi.
Úgy érzem, hogy az utóbbi időben eléggé elbulvárosodott a blog, miközben a stílust szerintem nem a celebek közt kell keresni.

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.11.15. 17:20:08

@perry: Szia! A bejegyzés szempontjából lényegtelen volt, hogy ki is az a Cameron Silver, de igazad van, rákereshettem volna. Legközelebb megteszem!

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2011.11.17. 13:17:46

az öltöny még csakcsak, de a cipők elszomorítóak.

egyébként a modell tudja kb. viselni.
süti beállítások módosítása