2011.11.07

Louis Vuitton magasszárú cipők... és még valami

HorvathL | 2011.11.07 18:10 | 1 hozzászólás


 Nézzünk néhány fiúk és lányok által is hordható LV tornacipőt!

Három tornacipőt mutatunk a Louis Vuittontól: mindháromban van némi extravagancia, szinte üvölt róluk a márkanév, egyáltalán nem diszkrétek. A formájuk nem rossz, nem aránytalanok, nekem a barna még tetszik is. A legjobban Kanye Westen tudnám elképzelni őket, szinte látom magam előtt a rapper arcát. Mivel a szezonban a szőrme erőteljesen jelen van, a Louis Vuitton is megadja követőinek a lehetőséget, hogy szőrmébe bújtassák bokáikat.

 

 

De álljunk meg egy szóra, ennyivel még nincs vége a bejegyzésnek, van itt egy meglepetés! 2004-ben hiába sújtotta szörnyű cunami Thaiföldet és környékét, van akinek nem ezért emlékezetes ez az év. Akkor dobták piacra ugyanis az LV logós plüssmacit. 500 darabot gyártottak összesen, de aki akkor nem jutott hozzá, az még megteheti: az ebayen kínálják ezt, 6.480 dollárért. Hajrá...

 

 

 

Végül egy boldog tulaj:

 

(képek: lvlover)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr43361526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seba (törölt) 2011.11.08. 16:40:27

A legalsót megvettem, nagyon kényelmes.
süti beállítások módosítása