2011.10.21

Versace for H&M: Íme a teljes kollekció, közelebbről!

HeStyle | 2011.10.21 16:10 | 2 hozzászólás


Ismét a H&M a téma, de ezúttal a Versace és a svéd üzletlánc együttműködéséből született, Versace for H&M kollekcióról lesz szó, ugyanis újabb fotók jelentek meg a november közepén boltokba kerülő kollekció lookbook fotósorozatából, emellett pedig végre megjelentek azok a fotók is, melyeken közelebbről és jobban is szemügyre vehetjük a férfi kínálat összes szereplőjét, így már kissé tisztább képet kapunk arról is, hogy mi várható majd a H&M és az olasz luxusmárka, a Versace kollaborációjának eredményéből.
Őszinte leszek, amennyire vártam ezt az együttműködést, most így első blikkre kissé csalódott vagyok és vegyesek az érzéseim a kollekcióról. Az állat- és trópusi minták valamint a pink nem az én világom, a sima fekete öltöny és az ahhoz tartozó nadrág viszont nagyon tetszik. Persze még mindig nem ildomos ítéletet mondani a kínálatról, hiszen nem láttuk még élőben, de egyelőre inkább negatív irányba billen nálam a mérleg.
Nektek mi a véleményetek?
Tetszik a kollekció?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr403319749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2011.10.24. 14:57:03

Nagyon sok van benne, ami tetszik és nagyon sok, ami nem.
Leginkább azok nem, amik a 80-as évek pop-divatját idézik.
A többi jöhet. Az öltönyök nagyon bejönnek mind (kék, fekete és a rózsaszín is:) ).
Amik még nagyon tetszenek: trikó, ingek, kék-fekete sál, alsók.

geucsa 2011.11.23. 15:25:57

Hétfőn elmentem a Vörösmarty térre, hogy vegyek pár darabot a kollekcióból, de szinte már semmi sem volt belőle. :-/ Vagy nem is hoztak? Vett valaki valamit belőle?
Azt szeretném tudni, hogy nagy sikere volt-e, vagy nem hoztak a cuccokból?
Összesen a rózsaszín cipőt, bőrnadrágot, gyöngyös rövidnadrágot, hozzávaló pólót, krokodilos nadrágot -és pólót találtam.
süti beállítások módosítása