2011.10.06

Versace for H&M előzetes!

HorvathL | 2011.10.06 19:40 | Szólj hozzá!


 River Viiperit választották a Versace - H&M együttműködés arcának.

Vegyesek... nagyon vegyesek az érzéseim. A designer cégek és a fast fashion márkák együttműködéseit mindig nagyon várjuk, mert ritkák, de fantasztikus dolgok szoktak kisülni belőlük, kedvező áron tudunk hozzájutni az igazi designer termékekhez. Ez jó a luxusmárkának, mert nagy várakozás előzi meg az egész együttműködést, nagyobb médiafigyelmet kapnak, és jó ez esetben a H&M-nek, mert többek között növeli a cég presztízsét.

Növeli? 

Bátor és különleges dolog egy férfit tetőtől-talpig pinkbe öltöztetni, ezt el kell ismerni, ennyi extravagancia belefér, de az a kabát, ami az első képen látható, nekünk kicsit sok (vagy kevés?). Értem az olasz márka lényegét, ezt az avantgarde - reneszánsz kombót, de ahelyett, hogy valami eredetit hoztak volna létre, megmaradtak a jól bevált mintáknál és rádobták őket egy sima baseball dzseki alapra. Feltehetőleg hamarosan újabb képek jelennek meg a kollekcióról. Azért mi még nem írtuk le ezt az egészet!

Novembertől elérhetőek a ruhák.

Nektek tetszenek?

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr863283487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása