2011.09.21

Trendkörkép: Baseball kabát - a szezon must have darabja?!

HeStyle | 2011.09.21 17:00 | 1 hozzászólás


Az őszi szezon egyik kulcselemének tartják sokan az úgynevezett "baseball kabátokat", melyek az utóbbi időben elözönlötték az üzletek polcait.
Szinte minden ruhaboltban találunk egy-két ilyen típusú és fazonú kabátot, melyek közül azért a legtöbb inkább csak egy vastagabb, (legtöbbször) patentos pulóvernek, jó esetben átmeneti kabátnak felel meg, szigorúan esőmentes napokra. A H&M és a Zara kínálatában is megtalálhatóak ezek a darabok, de ahogy elnéztem nem túl olcsóak, átlagosan 12-20 ezer Ft között mozog az áruk. Szerintem amúgy nem rossz ez a "gimis/baseball kabát" trend, hétköznapokra, lazább viseletként, farmerrel és egy egyszerűbb felsővel nagyon jó összeállítást lehet elérni vele. Próbáltam már egy-két verzióját, de sajnos eddig egyet sem találtam, ami jól állt volna (persze ez inkább az én hibám, mintsem a kabáté).
?ost következő összeállításunkban az ASOS, a Topman és a Zara kínálatából szemezgetünk, a legjobb "baseball kabát" után kutatva.
Nektek mi a véleményetek?
Hordanátok ilyen kabátot?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr213243648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.09.22. 08:02:33

hát ez nem az én stílusom. De sok sikert a többieknek!
süti beállítások módosítása