2011.09.09

Massimo Dutti szeptemberi kollekció

HeStyle | 2011.09.09 11:27 | Szólj hozzá!


Szinte hónapról hónapra, minden egyes új Massimo Dutti lookbook megjelenésénél egyre erősebb bennem a kérdés, hogy vajon nálunk miért nincsen még ez az üzlet? A kínálata kissé hasonlít a Zara-ban is kaphatóakhoz, de egy fokkal még elegánsabb és kifinomultabb, szebb kidolgozású és jobb minőségű is. Persze ez az árakon is meglátszik, a Zara kategóriánál helyenként drágább, de talán lenne igény nálunk is erre az igényesebb 30+ korosztály körében, sőt szerintem a fiatalabbaknál is.
Az Inditex csoportba (Zara, Pull and Bear, Bershka, stb.) tartozó Massimo Dutti szeptemberi kollekcióját bemutató lookbook fantasztikusan sikerült, nagyon jók az összeállítások és a képeken látható darabok, melyeket Garrett Neff modell visel. Különösen tetszenek a kabátok és a kiegészítők, de a színösszeállítások is remekül mutatnak.
Nektek mi a véleményetek?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr623213382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása