2011.09.08

Street Fashion Budapest Konferencia beszámoló

HorvathL | 2011.09.08 19:20 | Szólj hozzá!


Tegnap, szeptember 7-én került megrendezésre a Street Fashion Budapest által szervezett konferencia, melyről tőlünk is hallhattatok, most röviden összefoglalnánk, mitől volt jó ez a rendezvény. 
 

 

Katt a továbbra!

A program erejét és a szervezők erőfeszítését mutatja, hogy a divat viszonylatában egy igazi világsztárt sikerült megnyerni húzónévnek, ő a svájci Yvan Rodic, a facehunter bloggere.


A harmincon túl járó Yvan egy jól felépített előadást tartott a majd' száz fős hallgatóságnak. Beszélt arról, hogyan kezdte az egészet 2006-ban, hogy hogyan jutott el a kompakt kamerás képek kattintgatásától a saját GQ-rovatig, hogy melyek a kedvenc divatblogjai (hogyan lehet  jól csinálni ezt az egészet), illetve, hogy mi is áll a bloggerkedés hátterében, hogyan lehet megélni belőle. Mi nagyon élveztük, mert sok újat mutatott, és ilyen örök igazságokat is hallhattunk tőle:

 

Természetesen nem csak róla szólt a konferencia, a többi előadást is élmény volt hallgatni, és ezt nem pusztán a lelkesedés mondatja velünk, hanem mert tényleg érezhető volt, hogy mindenki jól érezte magát. 

A délelőtti programokról sajnos lemaradtunk, de kétségünk sincs afelől, hogy ugyanolyan színvonalasak voltak, mint Balla Vivienne, Abodi Dóra, Maróy Krisztina és Szűcs Péter előadásai. A kerekasztal  beszélgetésekről pedig külön kiemelném a Ludwig Múzeum kurátorát, Oltai Katát, aki terjengős, de iszonyatosan szórakoztató és humoros stílusban terelte a beszélgetést a helyes irányba, illetve a USE-os Tóth Andrást, aki a hazai divattervezés nehézségeiről beszélt; ez számunkra nagyon érdekes volt.

A Kiscelli Múzeum fantasztikus helyszín, de leginkább a résztvevők lelkes hozzáállása és a divat iránti elkötelezettsége és szeretete tette ezt a programot ilyen nagyszerűvé. Köszönjük Simonovics Ildikónak és a SFB csapatának a meghívást, várjuk a következőt!

 

 

Yvan Rodicról

A Kiscelli Múzeum honlapja

Facehunter

Streetfashionbudapest.hu

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr543212042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása